Search
Close this search box.

Συμβουλές και προφυλάξεις

Έχεις κατοικίδιο; 7 προϊόντα καθαρισμού που χρειάζεσαι στο σπίτι!

inner1 1 1024x1024 (1)

Τα κατοικίδια αποτελούν για πολλούς όχι μόνο παρέα, αλλά αληθινή οικογένεια. Όλο και περισσότερες μελέτες αποδεικνύουν τη θετική επίδρασή τους στην ψυχική μας υγεία, καθώς το παιχνίδι και η φροντίδα τους μας βοηθούν να απαλλαγούμε από το άγχος και να μοιραστούμε μαζί τους μοναδικά συναισθήματα ανιδιοτελούς αγάπης, αφοσίωσης και τρυφερότητας.

Αν και αυτός ο ρόλος τους είναι καθοριστικός και τα λατρεύουμε, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε μερικές μικρές…σκανταλιές τους, όπως το ότι αφήνουν το αποτύπωμά τους σε κάθε γωνιά του σπιτιού και γενικά μπορούν να προκαλέσουν ένα χαριτωμένο χάος μέσα σε αυτό. Για να είναι όλα σε τάξη, λοιπόν, και να χαιρόμαστε τόσο το κατοικίδιό μας όσο και ένα τακτοποιημένο και καθαρό σπίτι, η Εύρηκα διαθέτει μια γκάμα από προϊόντα που θα διευκολύνουν πολύ τη συμβίωση μαζί τους.

Οι λεκέδες τους σε καναπέδες, κρεβάτια, χαλιά, πατώματα και τοίχους πολλές φορές μας προβληματίζουν αφού κάποιοι από αυτούς αποδεικνύονται επίμονοι. Η ισχυρή καθαριστική δράση των πιο κάτω προϊόντων μπορούν να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε μικρούς ή μεγάλους μπελάδες:

inner 2023 9 768x768 (1)
 

Τα Septona Pet Pads βοηθούν στην εκπαίδευση τουαλέτας του κατοικίδιου μας αλλά και στην αδιάβροχη προστασία του καλαθιού του, διαθέτοντας έξτρα απορροφητικότητα. Είναι υποαλλεργικά και μπορούν να συνοδεύσουν το κατοικίδιό μας παντού, ακόμα και στο ταξίδι.

inner 2023 2 768x768 (1)
 

Το Aroxol Bio απαλλάσσει τους χώρους όπου κινείται και ζει το κατοικίδιό μας από πιθανά παράσιτα και κυρίως ψύλλους αρκεί ένας απλός ψεκασμός (προσοχή, όχι στο ίδιο το ζώο). Αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελεί το μόνο απαλλαγμένο από εντομοκτόνες ουσίες προϊόν με σύνθεση από 100% φυσικής προέλευσης συστατικά καθιστώντας το κατάλληλο για χρήση στους χώρους των αγαπημένων μας τετράποδων και ιδικά το κρεβατάκι.

inner 2023 6 1024x1024 (1)
 

Το Roklin Ultra Pet αποτελεί ένα εξαιρετικό καθαριστικό που διαλυμένο στο νερό μπορεί να χαρίσει υγιεινή καθαριότητα, αλλά και να εξουδετερώσει τις δυσάρεστες μυρωδιές. Χάρη στη νέα τεχνολογία απομάκρυνσης οσμών Inno+ Neutraq™, εξουδετερώνει μεγάλο εύρος δυσάρεστων οσμών και απομακρύνει τις αιτίες αλλεργιών από τους χώρους του σπιτιού.

inner 2023 7 768x768 (1)
 

Με το 1001 PET CARPET FRESH οι δυσάρεστες οσμές από τα κατοικίδια αποτελούν παρελθόν. Η δράση του επιτρέπει στον πλούσιο αφρό να διεισδύσει στις ίνες του χαλιού εξουδετερώνοντας τις παγιδευμένες μυρωδιές. Ο αφρός στεγνώνει μόνος του σε λίγα λεπτά, δεν χρειάζεται σκούπισμα με την ηλεκτρική σκούπα και αφήνει πίσω του μια όμορφη μυρωδιά στο χαλί και στον χώρο.

inner 2023 1 768x768 (1)
 

Με υγρό πιάτων Εύρηκα Antibacterial κρατάτε καθαρά τα σκεύη που σχετίζονται με το φαγητό τους, αλλά και όλα τα πλαστικά παιχνίδια τους, εξουδετερώνοντας το 99,9% των βακτηριδίων.

inner 2023 5 1024x1024 (1)
 

Το Topine Aerosol Spray περιέχει 70% αλκοόλη προσφέροντας υγιεινή και καθαριότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο κρεβάτι του κατοικίδιου, στους καναπέδες και στα χαλιά καταπολεμώντας μικρόβια και άλλα παθογόνα που μπορεί να του προκαλούν αλλεργίες ενώ εξατμίζεται εύκολα, χωρίς να αφήνει σημάδια. Το ευχάριστο άρωμά του καταπολεμά τις δυσάρεστες οσμές χαρίζοντας μια ευχάριστη μυρωδιά.

 

inner 2023 3 1024x1024 (1)
 
inner 2023 4 768x768 (1)
 
  • Septona Pet Me, σύντομα διαθέσιμο

Υγρά μαντηλάκια για την καθημερινή υγιεινή των κατοικίδιων μας, με φιλικό για το δέρμα PH και χωρίς οινόπνευμα. Σε δύο μεγέθη, 20Χ16 με άρωμα πούδρας και 20Χ22 με εκχύλισμα αλόης.

inner1 2 768x768 (1)
 

Όπως είδαμε, λοιπόν, η διασφάλιση ενός καθαρού χώρου για το κατοικίδιό μας είναι σημαντικό στοιχείο στη γενικότερη καθαριότητα. Διατηρώντας την υγιεινή με τα πιο πάνω προϊόντα καθαρισμού, βεβαιώνουμε μια αρμονική και πλήρως λειτουργική συνύπαρξη μαζί του. Μια συνύπαρξη που σέβεται τις ανάγκες του για παιχνίδι και ασφάλεια, αλλά και τις δικές μας για τάξη και καθαριότητα!